Снимка Булфото33-годишен мъж е станал жертва на интернет измама. Това

...
Снимка Булфото33-годишен мъж е станал жертва на интернет измама. Това
Коментари Харесай

Интернет измама: Мъж си поръча въздушна пушка, а плати за бутилка с вода

Снимка Булфото

33-годишен мъж е станал жертва на интернет машинация. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана. На 07 март 2019 година в районно управление (на МВР) - Монтана е постъпила тъжба от 33-годишен гражданин на гр. Вършец, който декларирал, че същия ден към 11.30 часа в офис на куриерска компания в гр. Монтана е открил, че е станал жертва на интернет машинация. От интернет портал пострадалият декларирал покупка на въздушна пушка от частно лице на стойност 150 лева След приемане на пратката 33-годишният открил, че е станал жертва на машинация, като е получил бутилки с вода, заяви Фокус .

По случая в районно управление (на МВР) - Монтана е записана кореспонденция по член 209 от Наказателен кодекс. От извършените оперативно-издирвателни мероприятия чиновници на районно управление (на МВР) - Монтана по „ горещи ” следи са открили причинителя – 18-годишен от село Крапец, община Мездра. Материалите по случая следва да бъдат докладвани в Районна прокуратура - Монтана.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР