Снимка Булфото32-годишният Андрей Мл. от Варна е предаден на съд

...
Снимка Булфото32-годишният Андрей Мл. от Варна е предаден на съд
Коментари Харесай

32-годишен варненец яко преметна банка ДСК, лошо му се пише

Снимка Булфото

32-годишният Андрей Мл. от Варна е предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура за закононарушение по член 248а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 18 юни 2013 год. Андрей изтеглил от банка ДСК 10 000 лв. заем. За да изтегли заема,  той показал пред банката погрешни сведения. Използвал неистинско единодушие на работодателя си за превеждане на трудовите му приходи по разлащателна сметка в банката.  Декларирал също чист месечен приход в размер на 800 лв. по неопределен трудов контракт. По същия метод подсъдимият съумял да изиска и да му бъде издадена кредитна карта за револвиращ заем от банката за сумата 1000 лв.. 

След като изтеглил сумите, по заема не постъпила нито една вноска за покриване на задължението му. Същото сторил и с дължимото по кредитната карта, написа varna24.bg.

От назначената по делото съдебно-графологическа експертиза се открило, че ръкописният текст и подписът на работодателя на Андрей Мл. в представения пред банката  документ за единодушието на работодателя да превежда месечната заплата по сметка, не са изпълнени от него. Печатът в трудовия контракт и в банковия документ са еднакъв.

32-годишният Андрей е с главно обучение и е осъждан. Името му нашумя и по делото за така наречените моряшки заеми, теглени също с неистинен документи за трудови контракти.

Ако бъде приет за отговорен от Варненския областен съд, Андрей Мл. може да получи наказване отнемане от независимост за период до 3 години и санкция от 1000 до 5000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР