Снимка: Булфото23-годишната студентка Ива Кирилова, която бе обвинена за увреждане

...
Снимка: Булфото23-годишната студентка Ива Кирилова, която бе обвинена за увреждане
Коментари Харесай

Студентка пощури цял блок в Благоевград! Ива удари дъното, освирепя заради гаджето си, отвори прозореца на 12-ия етаж и…

Снимка: Булфото

23-годишната студентка Ива Кирилова, която бе упрекната за увреждане на 3 автомобила в Благоевград, не се признава за отговорна. На вчерашното разпоредително правосъдно съвещание отбраната изиска делото да се гледа по общия ред, с разпит на очевидци и движимости лица, написа Struma.bg.

Като цивилен ищци бяха конституирани тримата притежатели на леки коли, които упорстват да получат компенсации за вредите по колите им. Иван Черкезов изиска 3000 лева за вредите по чисто новия си „ Шевролет “, до момента в който Татяна Тодорова и Юлия Стоянова бяха по-скромни в претенциите – респективно по 192 лева и 99 лева за вредите по колите им „ Ситроен “ и „ Фолксваген Голф “.

Защитата направи искане за разпит на очевидци и няколко очни ставки, с което дневният ред на предварителното съвещание се изчерпа и районият арбитър Калина Иванова дефинира дата за идващото, когато ще стартира разглеждането на делото всъщност.

Перничанката Ива Кирилова стана обвиняма след бурно празненство в студентската й квартира на ул. „ Арсени Костенцев ” № 45, на което поканила приятелите си Божидар Стоянов и Виктория Тодорова. Тримата се веселили и пускали високо музиката, което изнервило живущите в блока и се обадили в полицията, че не могат да спят от мощните децибели.

На място дошъл автопатрул, който предизвестил квартирантката да понижи музиката. Тя изпълнила полицейското предписание и спряла музиката, само че след към половин час още веднъж я пуснала до дупка. Приятелят й се уморил и отишъл да си легне, само че купонджийката се пробвала да го разсъни. След като не могла обаче, в припадък на гняв и под влияние на алкохола почнала да хвърля от терасата пепелници, чаши, чинии, тенджери, тигани, вилици, лъжици, дървена дъска за рязане… Приятелката й Виктория се пробвала да я усмири, само че ядосаната перничанка траяла да хвърля посуда от 12-ия етаж.

Летящите предмети блъснали паркираните пред блока коли, което задействало алармите. Очевидец от прилежащ блок се обадил на телефон 112 и на място още веднъж дошъл полицейски патрул. Пред чиновниците на реда студентката признала, че хвърляла предметите, тъй като се ядосала. Наложило се да бъде отведена до полицията да даде пояснения, след което я освободили.

На сутринта е осъществен оглед за определяне на вредите – счупени порти, ламарини, брони и стъкла на леки коли „ Шевролет ”, „ Ситроен “ и „ Фолксваген Голф “ на обща стойност 1056 лева

Куриозното е, че в хода на досъдебното следствие не е разпитан младежът, отпришил гнева на студентката. Това обаче ще бъде поправено от съдията, който се разпореди очевидецът да бъде издирен и свикан за делото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР