снимка Булфото20-годишен младеж бе осъден на две години пробация за

...
снимка Булфото20-годишен младеж бе осъден на две години пробация за
Коментари Харесай

Пробация за 20-годишен хулиган, изтръгнал от ръцете на журналистка телефон

снимка Булфото

20-годишен юноша бе наказан на две години пробация за хулиганско държание на партийно заседание на ГЕРБ по отношение на публицист, оповестява вести.бг.

Инцидентът на форума на ГЕРБ беше заснет от Генка Шикерова и публикувана във " Facebook ". От фрагментите се вижда по какъв начин по време на митинга пред постройката мъж с маска дърпа внезапно телефона от ръцете на журналистката Полина Паунова и го хвърля.

Подсъдимият Д. С. се е признал за отговорен за това, че на 05.08.2020 година в региона на „ София тех парк “, гр. София, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като изтръгнал мобилен телефон от ръката на журналиста П. П. и демонстративно го захвърлил.

Деянието по своето наличие се отличава с изключителна смелост. Д. С. го е направил, до момента в който П. П. и други публицисти заснемали дейностите му пред голям брой лица по време на партийно събиране на политическа партия.

Д. С. е приет за отговорен и за това, че на същата дата и място е нанесъл удар с пестник в региона на корема на Н. А., с което му предизвикал лека телесна щета (контузия на корема), като действието е осъществено по хулигански подбуди, на обществено място при демонстрация на демонстративно и надменно отношение към неприкосновеността на личността и открития правов ред, без да е бил предизвикан от потърпевшия Н. А. и при липса на персонален претекст за държанието му.

На същото място подсъдимият нанесъл удари с юмруци в региона на челюстта и рамото на Й. Х., с което му предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в болежка и страдалчество без разстройство на здравето, като действието също е осъществено по хулигански подбуди, на обществено място, без да е бил предизвикан от Й. Х. и при липса на персонален претекст за това му държание.

Д. С. е признал виновността си, като се е отказал от разглеждане на делото по общия ред. За всички действия с определение на Софийски областен съд, с което е утвърдено реализирано съглашение, на Д. С. е наложено едно общо най-тежко наказване - „ пробация “ за период от две години.

Определени са следните пробационни ограничения - наложителна регистрация по сегашен адрес с честота на явяване и сключване пред пробационен чиновник два пъти седмично, наложителни периодически срещи с пробационен чиновник и включване в курсове за публично влияние.

Посоченото определение на съда е с темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на митинг и обжалване.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР