Снимка Булфото13-годишно момче е с опасност за живота след инцидент

...
Снимка Булфото13-годишно момче е с опасност за живота след инцидент
Коментари Харесай

13-годишно момче е с опасност за живота след инцидент с волтова дъга в Стара Загора

Снимка Булфото

13-годишно момче е с заплаха за живота след случай с волтова дъга на жп гарата в града. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив, съобщи вести.бг.

Районна прокуратура - Стара Загора следи досъдебното произвеждане за зародилия случай. До момента е открито, че на 1 август 2018 година към 17.30 часа в град Стара Загора 13-годишно момче се намирало в региона на жп гара - Стара Загора. Детето се качило на покрива на товарен вагон, при което се е образувала волтова дъга и при контакт с тялото му е нанесла пострадвания.

Пострадалият неотложно е бил превозен за оказване на незабавна здравна помощ в ЦСМП – Стара Загора с тежки изгаряния и заплаха за живота.

След осъществяването на първичните медицински операции, ориентирани към превъзмогване на непосредствената заплаха за живота му, момчето е било превозен до Клиника по изгаряния в град Пловдив, където и все още продължава лекуването му.

От момента на осъществяване на действието се организират нужните процесуално-следствени дейности, ориентирани към изясняване и определяне на всички обстоятелства и условия по случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР