снимка Булфото11 пъти съм предупреждавал ВиК - Варна да се

...
снимка Булфото11 пъти съм предупреждавал ВиК - Варна да се
Коментари Харесай

Ревизоро си изпълнил на 300% задачите, 11 пъти предупреждавал ВиК-Варна, но те нищо не направили

снимка Булфото

11 пъти съм предупреждавал ВиК - Варна да се приготвят за ограничавания, само че за цяла година те нищо не свършиха. Воювам с Варна и с Бургас, не желая с никого да водя война, желая всички да имат вода. Това съобщи пред БНТ министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

Всички си мълчат, критикува Ревизоро. Засега няма заплаха от воден режим. Изпълнил съм своите задачи на 300%, другите не са ги изпълнили и на 3%, безапелационен бе министърът.

Въпросът с водата, по думите му, ще стане политически по време на изборите. Другата седмица Емил Димитров ще осведоми премиера кой не си е приключил работата. Язовир  " Цонево " би трябвало да е авариен за Варна и да е цялостен. Водата в него щяла да стигне на варненци за 40 месеца, в случай че са били изпълнени рекомендациите на министъра.

Ревизоро е обезпокоен и за водата в Бургас. Вода имаме, само че не я управляваме добре, безапелационен бе екоминистърът. Заради неправилни управнически решения язовири се унищожават. Нека съхраним това, което имаме, настоя той. Вода ще има тази година, само че ще стане с огромен напън, акцентира Емил Димитров. Той не желае да се бие с партийни величия, визирайки кметовете на Бургас и Варна.

По тематиката за Витоша и положението на оборудванията за спорт и туризъм в планината Емил Димитров ще желае нов проект за ръководство. Лифтът би трябвало да се смени, а планината би трябвало да стане по-достъпна, съгласно Емил Димитров. За мръсния въздух екоминистърът изясни, че чака до седмица да бъде открит в наличието на Бойко Борисов на център за наблюдаване на всички рискови комини.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР