Снимка: БулфотоЯвихме се доброволно на полиграф, който ние си организирахме,

...
Снимка: БулфотоЯвихме се доброволно на полиграф, който ние си организирахме,
Коментари Харесай

Георги Илиев: Доброволно се явихме на детектор на лъжата

Снимка: Булфото

" Явихме се непринудено на полиграф, който ние си организирахме ", изясни Георги Илиев. Любимецът на почитателите на Черно море е шокиран от решението на управлението на варненския клуб за отстраняването му. 

Както към този момент писахме, опитният халф дружно с петима от съотборниците си са навън от " Тича " , откакто са минали през детектор на лъжата, където се открило, че не са дали правилни отговори, а са излъгали на въпроси, свързани с мача с ЦСКА (1:3). 
 
" Явихме се непринудено, отговорихме на въпроси, касаещи тъкмо дали сме играли симулативно, дали сме получавали пари, дали някой се е свързал с нас ", сподели легендата пред камерата на bTV. 

" На всички шест индивида резултатите от полиграфа са, че сме откровени, тъй че всичко, което излиза по медиите е една долнопробна неистина. Не знам кой, по какъв начин и за какво целеше това цялото нещо. Всеки си има някакви версии, аз не дръзвам да показвам версии, тъй като тези два дни са същински пъкъл за мен и моето семейство, и за фамилиите на другите момчета. Срамно, извънредно тъпо и просташко е да се спекулира с моята персона и с личността на тези момчета ", продължи разочарованият Илиев.

" Не знам от какъв брой време към този момент не сме част от тима, шест момчета. Това е решение на управлението. Тяхно право е и мисля, че би трябвало да го разгласят в идващите дни. Появиха се доста клюки, тиражираше се в медиите, че шест индивида сме играли симулативно против ЦСКА в последният мач. Това беше извънредно тежко за нас ", сподели Илиев.

" Тези два дни минаха в много мисли, много безсънни нощи. Мисля какво да върша. Изчаках малко, с цел да не взимам първосигнални решения, изчаках да взема най-хубавото решение и мисля, че това, че се подложихме на полиграф е най-правилното, което можеше да създадем ние шестимата, с цел да си почистим имената, цялата кал да измием от себе си. В последна сметка истината постоянно ще спечелва, в това съм уверен. Не знам дали ще играя футбол… не знам ", разяснява разочарованият халф.

" Чисти сме. Цялата работа е срамна за мен. Цялата работа, която се съчини, целият този фарс, цялата неистина. За мен е извънредно срамно и болно. Аз не знам по какъв начин да обясня на децата си всичко това, което се случва. Два дни се колебая в безусловно всеки, който някъде има някаква връзка с това нещо. Не упреквам никой, тъй като нямам никаква концепция кой е крив и кой е прав. Просто за мен и за другите момчета, задачата е да си почистим имената ", сподели Илиев.

Опитният халф попадна измежду избраниците на новия народен селекционер Красимир Балъков. " Естествено, че ще отида. Когато Краси Балъков те привика под знамената, естествено, че няма различен вид с изключение на да отидеш да се бориш. Със сигурност обаче ще ни е доста мъчно и не знам по какъв начин ще упражняваме, по какъв начин ще играем, само че в последна сметка сме мъже. Мъжеството би трябвало да водещо, тъй че мисля, че ще се оправим. ", приключи Жоро Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР