Снимка: Булфото“Всички варианти за кадрови промени в правителството бяха на

...
Снимка: Булфото“Всички варианти за кадрови промени в правителството бяха на
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Контактите между ГЕРБ и ДПС вече ще са невъзможни, това е заслуга на протестиращите

Снимка: Булфото

“Всички разновидности за кадрови промени в държавното управление бяха на масата, само че въпросът беше кое е решението, което ще успокои ситуацията. Мисля, че и министър председателят обмисляше да напусне поста си ".

Това сподели в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия съпредседателят на ПГ " Обединени патриоти "  Искрен Веселинов.

Според него главната причина да няма оставка на държавното управление е, че през последните дни е имало " доста сигнали от страна на ръководството, излъчени като сигнали за разговор, само че нямаше нито един сигнал от отсрещната страна, че подобен разговор е вероятен ", написа actualno.com.

" Всъщност подаването на оставка от премиера води до поредност от рецесии – води до избор на съмнение, връчване на мандат, сформиране на нов кабинет, т.е. до поредност от сериозни моменти, които могат да бъдат употребявани при неналичието на почтеност от една или друга институция. Така че нямаше причина да хвърляме страната в сходен безпорядък ", съобщи Веселинов.

" За него няма нищо извънредно в поръчката на премиера, че след приключването на мандата на това държавно управление " ще си гледа партията ". " Това е негово персонално изказване, то не е обсъждано на Коалиционен съвет и по никакъв метод не поискано от някого. Това е нещо, което той е споделил доста преди да има митинги, тъй че нямам съмнение, че го споделя, с цел да флиртува с множеството ", означи депутатът от " Обединени патриоти ".

По думите му тонът на Коалиционния съвет не е бил " декларативен ", а се е търсела " някаква целенасоченост ". Знак за смяна е премахването на съмнение за връзка на ръководството с Движение за права и свободи, добави той. " Ние освен имаме съмнение, ние знаем, че неведнъж е имало контакти сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Оттук нататък тези контакти ще бъдат невъзможни, което е заслуга на протестиращите хора. Нямаше втори проект на ръководство, само че имаше систематичен контакт и постоянно вижданията на Движение за права и свободи бяха желани пред нашите ", акцентира Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР