Снимка БулфотоВсеки човек, независимо къде работи, има право да си

...
Снимка БулфотоВсеки човек, независимо къде работи, има право да си
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Живея под наем в апартамент на Народното събрание

Снимка Булфото

" Всеки човек, без значение къде работи, има право да си купи жилище и да живее по този начин, както желае да живее ". Това сподели депутатът от ГЕРБ и ръководител на бюджетната комисия Менда Стоянова във връзка информацията за жилищата на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов.

" Какви са цените – пазарни или не, не мога да разясня и не ми е работа, тъй като не съм осведомена и с съответните данни ", посочи тя пред bTV.

" Аз пребивавам тъкмо до новия блок, само че чартърен в жилище на Народното събрание ", добави Менда Стоянова. Тя акцентира, че не се е интересувала от жилища, защото няма желание да си купува апартамент в София.

" Живея в Пловдив и си имам жилище ", сподели Менда Стоянова. Тя означи, че не е знаела, че Цачева и Рашидов са имали жилища в кооперацията до нейния блок.

" Не мога да знам сътрудниците, които купуват жилища, къде ги купуват. Всеки си има персонален живот и това е в границите на персоналния живот ", настоя тя.

" Прокуратурата ще направи инспекция и ще излезе със умозаключение има ли съображение да се смята, че има нарушаване в една или друга посока. Не желая да давам оценки ", безапелационна беше тя.

Менда Стоянова разяснява и решението на ГЕРБ да предложи на Съюз на демократичните сили две места в листата си за евроизборите.

" Как ще бъде образуван новият Европейски парламент – дали ще имат превес националистически и популистки партии, или ще се резервира консервативното дясно на политиката, на полезностите на Европа, е доста значимо. Това е борба. И всяка една страна, която е в тази борба, би трябвало да се бори за това ", разяснява депутатът от ГЕРБ.

" Съюз на демократичните сили е сестринска партия в Европейската национална партия. Разцепвайки се на n брой партии, не можейки да създадат даже за европейските избори обединяване, те нямат никакъв късмет да бъдат показани в Екологичен потенциал. Ако приказваме за положително, вършим положително на ЕНП. Подаваме ръка на сестрински партии, желаеме да консолидираме електората по този начин, че повече европейски депутати, членове на ЕНП, да бъдат в Европейския парламент ", означи тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР