Снимка: БулфотоУправлението на болницата няма да се случва чрез медиите.

...
Снимка: БулфотоУправлението на болницата няма да се случва чрез медиите.
Коментари Харесай

Новият шеф в Пирогов: Управлението на болницата няма да се случва чрез медиите

Снимка: Булфото

" Управлението на болничното заведение няма да се случва посредством медиите ". Това обяви новия шеф на " Пирогов " проф. доктор Иван Поромански в публично изказване

 

”Болница " Пирогов " е стратегическо лечебно заведение и аз ще се посветя на сполучливото му развиване в бъдеще. Бъдеще, в което пациентът ще бъде преди всичко, а ръководството на болничното заведение няма да се случва посредством медиите ", съобщи хирургът.

Новият изпълнителен шеф на УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов ” прекарва 33 години от професионалния си път точно в най-голямата незабавна болница в страната. Досега той ръководеше неповторимата за страната Клиника по гнойно-септична хирургия.

Професор Иван Поромански приключва медицина през 1985 година. През 1991 година придобива компетентност „ Хирургия ”. През 1997 става експерт и по " Ортопедия и травматология ", а 11 години по-късно и по " Спешна медицина ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР