Снимка БулфотоЦветана Манева е велика българска актриса, оставете я на

...
Снимка БулфотоЦветана Манева е велика българска актриса, оставете я на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов изригна: Оставете на мира великата Цветана Манева! Свещено право на актьора е да избере какво да играе

Снимка Булфото

„ Цветана Манева е велика българска актриса, оставете я на мира! Не е работа на никой да споделя каква роля би трябвало да играе тя. Това към този момент е безсрамие! Не е почтено по отношение на нея – разяснява за Пик и " Ретро " Вежди Рашидов офанзивите и хулите против актрисата в обществените мрежи, откакто тя се появи в клип на Азис. - Манева е актриса и може да играе всевъзможни функции. Как някой ще се занимава с живота на една огромна актриса?!

Второ, кой закон не разрешава Азис да пее. Аз не чувам чалга, не е моята музика. Но няма закон, който да я не разрешава. Изборът е персонален. А Манева има свещеното право да избира какво да играе, това и е специалността. И никой не може да я съди.

Аз не разбирам към този момент какво се случва...! ”.

На въпрос не го ли тормози фактът, че създатели и  интелектуалци обивняват Манева, че по този начин легитимирала чалгата, депутатът съобщи: „ Кои интелектуалци и създатели разясняват Манева? Тези, които са международно известни до Драгоман? Всичките са с „ Оскари ”, със „ Сезари ”. Какво да ви кажа – комплициран съм доста за българската интелигенция. Манева взела участие в клип на чалга артист. А по-добре ли е да взе участие в нечалгата на някой некадърник. Оставете актрисите на мира.

Харесвам Цветана и то във всяка нейна роля. Ако тя играе някаква роля неприятно, няма да я гледаме, ще се разсърдим, дето се споделя. Но казусът не е подобен. Кой е споделил, че може да играе тук, а там-не. Какъв е тоя комунизъм! Навремето на нас ни забраняваха в църкви да влизаме, в джамии да вървим. Е, извинявайте, но малко минаваме границите.

Facebook ли ще споделя какво да прави Манева? Кои са тези хора? Те са никои. Как никой приказва нещо за Някой. Не може нищото да споделя нещото по какъв начин ще го живеем този живот.

Същото се получи и с Антон Дончев. Кой не разрешава на Антон Дончев да си изкарва заплата от труда си, от препоръките си?! Значи грантаджиите могат да получават пари от „ Америка за България ”, Антон Дончев не може да изкарва с мъдростта си пари от една частна компания. Защо да не може? Кой му не разрешава да работи?!

Мисля, че ние отиваме към едно време, когато някой ни споделяше по какъв начин да живеем. Това не е независимост, това е диктат върху свободата.

Не е почтено! Не е почтено всеки ден да омърсяваме по една велика персона! Време е да спре тази война ”, приключи с болежка Вежди Рашидов.   

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР