СНИМКА: БУЛФОТОТрябваше да се състави правителство с втория мандат между

...
СНИМКА: БУЛФОТОТрябваше да се състави правителство с втория мандат между
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Трябваше да се състави правителство с втория мандат

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Трябваше да се сформира държавно управление с втория мандат сред партиите, които смъкнаха настоящото държавно управление ". Това съобщи самостоятелният народен представител Иво Атанасов пред БНР.

Той добави, че изискването за държавно управление с третия мандат – по време на договарянията да бъде признато антикорупционното законодателство и Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНПИ, няма по какъв начин да се осъществя за подобен къс интервал от време:

" Песимист съм във връзка с третия мандат и избор на държавно управление. Ключът към това държавно управление и препъникамък ще бъде Има Такъв Народ. Въпросът е дали Демократична България, Политическа партия и Българска социалистическа партия ще се доверят още веднъж на подобен сътрудник като Има Такъв Народ, който се потвърди като променлив, непредвидим и подвластен ".

Атанасов показа, че самостоятелните депутатите към момента нямат покана за диалог за сформиране на държавно управление с третия мандат.

" Колегите са прави да усещат терзание за националната сигурност на страната и този меморандум с Gemcorp е хубаво да бъде преустановен. Това може да се случи и в този момент, и при последващо държавно управление с министерски автограф. Много деликатно би трябвало да се работи при преустановяване на контракти ", разяснява депутатът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР