снимка БулфотоТрети март е ден за почит, но и ден

...
снимка БулфотоТрети март е ден за почит, но и ден
Коментари Харесай

Президентът: Трети март е ден, в който българите не се делят по вяра и произход, нито по сан или богатство

снимка Булфото

„ Трети март е ден за респект, само че и ден за единство към историческата истина, към идеала на Левски, в който българите не се разделят по религия и генезис, нито по ранг или благосъстояние, а дружно градят чистата и свята република. На кръстопътя на историческите ветрове, на който се намира България суверенитетът се отстоява с мъдра преценка и поредни старания “,  уточни още президентът, съобщи.

„ Преди 143 години България възкръсва на картата на Европа. Народните деятели в Цариград зараждат самостоятелната българска черква. Свободата най-накрая идва под знамената на съветския цар Александър Втори. Както споделя ген. Скобелев, Русия е единствената страна в Европа, в която има задоволително идеализъм, че да води война с усеща ", уточни Радев.

Той напомни, че тази заран хиляди българи се поклониха пред подвига на опълченците ни от Шипка.

„ Свободата и справедливостта в никакъв случай не се дават безплатно, а всяко потомство би трябвало единствено да ги отстои. Да живее България!, приключи речта си Румен Радев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР