СНИМКА: БУЛФОТО„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят

...
СНИМКА: БУЛФОТО„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят
Коментари Харесай

Йорданов: Минчев си отиде, защото си прави каквото си иска, Петков продължава да лъже

СНИМКА: " БУЛФОТО "

„ Петков продължава да лъже. Не е невероятно да приказват за Министерство на регионалното развитие, тъй като щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен надзор. Излизайки от държавното управление, те не могат да осъществят рекет върху компаниите. Не е допустимо да приказват за какво са подменяли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево една незаконна организация с друга, по тази причина трансферират откровени нелепости за нас, нито едно от нещата, което споделиха за нас, не беше правилно. " Това съобщи зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов в ефира на " Дарик Радио ".

Според него " Продължаваме промяната " и " Демократична България " са почнали първи с плаващите болшинства, като даде за образец приемането на зеления документ.

„ Човек когато е вътре вижда, че качеството на депутатите не е толкоз неприятно, от друга позиция, качествата на депутатите важи от водещата политическа мощ. Когато бяхме първа политическа мощ, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха не приехме съвсем нищо, актуализацията на пенсиите стартира също преди този момент. Затова и Минчев си отиде, тъй като си прави каквото си желае “, разяснява Йорданов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР