Снимка БулфотоПетел следи какво се случва с третия мандат за

...
Снимка БулфотоПетел следи какво се случва с третия мандат за
Коментари Харесай

БСП решава на пленум кога ще върне мандата на президента

Снимка Булфото

" Петел " следи какво се случва с третия мандат за съставяне на кабинет, който сега е в Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия взема решение на пленум през днешния ден по кое време ще върне на президента третия мандат за сформиране на държавно управление. Корнелия Нинова организира през вчерашния ден последната среща на социалистите с така наречен партии на митинга в търсене на поддръжка за постоянен кабинет.

Тя бе с „ ИТН ”. От партията на Слави Трифонов отидоха на срещата, само че останаха с непроменена позиция - отхвърлиха да дадат гласоподават за кабинет, препоръчан с третия мандат. Така стана ясно, че страната още веднъж отива на парламентарни избори – трети в границите на 2021 година

От Българска социалистическа партия дадоха поръчка, че ще държат мандата до момента в който не се гласоподава държавният бюджет. Кога ще се случи това, ще стане ясно през днешния ден, пише standartnews.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР