Снимка БулфотоПетел следи как се развива скандалът, който гръмна днес

...
Снимка БулфотоПетел следи как се развива скандалът, който гръмна днес
Коментари Харесай

Президентството: Синът на Румен Радев не е задържан или разпитван от МВР, рожденият ден не е бил в столично заведение

Снимка Булфото

" Петел " следи по какъв начин се развива абсурдът, който гръмна през днешния ден в България. В основата му е наследникът на държавния ни глава.  От прессекретарита на Президентството изпратиха формален отговор на отправени от медии въпроси по отношение на появилата се информация в медийното пространство, че синът на Румен Радев е бил арестуван за неспазване на противоепидемичните ограничения.

Novini.bg публикува позицията на " Дондуков 2 " без редакторска интервенция:

" Синът на президента Румен Радев не е арестуван от органи на Министерство на вътрешните работи или отвеждан в РПУ. Неверни са и изказванията, че събирането във връзка на рожден ден е било в столично заведение, както и за отвод на родителите му да го съпроводят до дома след инспекция за идентичност.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на лъжи и, въпреки това, погазват законовите гаранции за протекция на личността на малолетни ". 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР