Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с жената

...
Снимка: БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с жената
Коментари Харесай

Шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София, била пияна и карала в насрещното

Снимка: Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва с дамата зад кормилото, която аргументи злополука с жертва. Днес съдът взе решение по случая. 

Шофьорката остава в ареста, а против нея е  повдигнато обвиняване за това, че към 22.50 часа на 17 декември в столицата при ръководство на лек автомобил, движейки се по ул. " Бойчо Бойчев " в посока от бул. " Президент Линкълн " към ул. " Суходолска ", н авлязла в лентата за насрещно придвижване  се сблъскала с насрещно движещия се лек автомобил.

В резултат на това тя по несъобразителност предизвикала гибелта на лидера на другата кола, както и междинна телесна щета на пасажера в него. Водачката на лекия автомобил е  направила закононарушението в пияно положение.

Разследването по досъдебното произвеждане продължава, написа

От прокуратурата показват, че това е  пореден случай на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата  при ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, в резултат на което умират почтени жители.

По тази причина по-рано през годината основният прокурор на Република България Иван Гешев насочи оферти за изменение на Наказателния кодекс, чието приемане би спомогнало за ограничение на осъществяването на този тип закононарушения.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР