Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с известен

...
Снимка БулфотоПетел продължава да следи какво се случва с известен
Коментари Харесай

Брендо е поискал да излежи и трите си присъди у нас

Снимка Булфото

" Петел " продължава да следи какво се случва с прочут наш наркодибър, който бе задържан в Украйна.

Евелин Банев – Брендо е изискал да излежи и трите си присъди у нас, оповестяват от Софийски градски съд.

Две от присъдите са издадени от Румъния и Италия.

В Софийски градски съд е формирано произвеждане по молба на Брендо с искане тези присъди да признати и приети у нас. Той е приложил и копия от самите присъди.

В страната ни Брендо има присъда от 6 години отнемане от независимост при непоколебим режим на изтърпяване. Той не е бил открит на територията на страната и е разгласен за търсене.

Припомняме, че Брендо беше арестуван в Украйна, като локалните правосъдни управляващи са постановили краткотрайно задържане под стража за период то 20 дни. От българска страна е изпратено искане за екстрадиция.

От Софийски градски съд показват, че макар предоставените копия от присъдите, все още българската прокуратура не е получила публични документи от италианска и румънска страна.

Искането на Брендо да излежи присъдите си у нас на този стадий се дефинира като неприемливо. От съда показват, че Брендо може да насочи същото искане още веднъж откакто бъде екстрадиран на територията на България или на тази на Румъния, където също е търсен за есктрадиция, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР