Снимка Булфото“Нито една стотинка не е влязла във ВМРО от

...
Снимка Булфото“Нито една стотинка не е влязла във ВМРО от
Коментари Харесай

Каракачанов побесня и се закани да се гръмне с пистолета си насред площада в София, ако...

Снимка Булфото

“Нито една стотинка не е влезнала във Вътрешна македонска революционна организация от издаването на български паспорти. Аз имам доста неточности, правил съм конюнктурни обединения, само че в никакъв случай не съм правил неточности по отношение на Македония. Откакто аз съм ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, една стотинка от Македония или откъдето и да е не е добита в наша изгода. И в случай че някой потвърди противното, подготвен съм да напусна поста, да се откажа от политиката и да се гръмна със законно притежавания си револвер на площада в София. ”,заяви водачът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов, написа " Труд ". 

Той отхвърли като “клевети и доноси ” изказванията на някогашния народен представител от НФСБ Велизар Енчев, че “услугата по пласиране на българско поданство на македонци е главен източник за пари на Вътрешна македонска революционна организация ”. Енчев упорства до изясняване на всички условия по следствието на спецпрокуратурата, която арестува шефа на ДАБЧ и още 30 чиновници, “Каракачанов да бъде отхвърлен от министерския пост, който заема ”.

Припомняме, че спецпрокуратурата упрекна четирима души, измежду които ръководителя на Държавната организация за българите в чужбина Петър Харалампиев и основния секретар Красимир Томов, за присъединяване в корупционна скица с подправени документи за българско поданство. Разследването е и за длъжностни закононарушения. Харалампиев е упрекнат като водач на групата и е арестуван за 72 ч. При акция с присъединяване на комисия “Антикорупция ” в понеделник бяха арестувани над 20 души. “Труд ” научи, че групата продавала подправени документи за български генезис на жители на Молдова, Украйна и Македония против 5000 евро. Бележките менте били употребявани при процедурата по приемане на българско поданство

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР