СНИМКА: БУЛФОТОНие създадохме една истерия, създадохме една лъжовна картина, че

...
СНИМКА: БУЛФОТОНие създадохме една истерия, създадохме една лъжовна картина, че
Коментари Харесай

Йотова: Създадохме една лъжовна картина, че ще получаваме газ няколко пъти по-евтино

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Ние създадохме една нервност, създадохме една лъжовна картина, че ще получаваме газ няколко пъти по-евтино, а се оказа тъкмо противоположното. Оставиха страната неподготвена за тези цени. Грешката на държавното управление е, че не приготви страната за това, което следваше, а просто сътвори едни погрешни упования ". Това вицепрезидентът Илияна Йотова в ефира на " Дарик Радио ".

По думите й по никакъв метод България не би трябвало да бъде въвлечена във война.

" В обстановка на рецесии доста мъчно се вършат дълготрайни проекти и се излагат пред хората дълготрайни визии. Напоследък цитирането като детайл в медиите стана повече, в сравнение с журналистическата работа. Така една безкрайна верига от цитатничество, което не води до добър ориентир за българския гласоподавател. Ако публицистите малко повече се намесват в интерпретация на дати, събития и обстоятелства, ще бъде по-добре ", прикани вицепрезидентът.

Илияна Йотова разяснява и интерконектора с Гърция, като съобщи, че строителна компания е уверила, че при започване на септември строителните работи ще бъдат довършени иот 1 октомври да може да потече азерски газ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР