Снимка: БулфотоНие 4 години показваме, че сме различни. 4 години

...
Снимка: БулфотоНие 4 години показваме, че сме различни. 4 години
Коментари Харесай

Иван Ченчев, БСП: Бяхме единствената подготвена за управление партия - с конкретна програма

Снимка: Булфото

" Ние 4 години демонстрираме, че сме разнообразни. 4 години се готвихме. Бяхме единствената готова за ръководство партия - с съответна стратегия. В този парламент, в тази настройка, Българска социалистическа партия нямаше по какъв начин да ръководи ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев.

" Решението за връщане на мандата беше взето след 4-часови полемики, защото всички членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия изрекоха своето мнение. Имаше какво да се чуе. Мисля, че това решение беше предопределено, защото Българска социалистическа партия няколко пъти подаде ръка на " партиите на митинга " и те не откликнаха. Опитахме се да дадем разсъдък и посока на 45-ия парламент. Да разградим модела Борисов, който единствено е разтърсен. " ", сподели още той по Българска национална телевизия. По думите му има още доста работа, до момента в който този модел бъде изцяло разграден.

Ченчев напомни, че левицата 4 години е била поредна опция и е предложила концепциите си в Народното събрание.Той акцентира още, че това държавно управление, от което има потребност България, е трябвало да бъде устойчиво.

По отношение на идните избори, депутатът от " Българска социалистическа партия за България " разяснява: " Очакваме хората да чуят стратегиите, да отсеят това, което се случи на миналите изборите, и по-късно. 45-ият парламент не работи за хората. Поради тази причина и толкоз скоро му се поставя край. Трябва да има парламент, който да извади България от рецесията и да работи за хората ".

По думите му на идващите избори левицата ще надвиши резултата си.

Според Иван Ченчев Българска социалистическа партия е потвърдила, че желае смяната. А това, което се е случило в 45-ия парламент, по мнението му, не е било смяна, а замяна, тъй като нито едно значимо нещо за хората не е било решено в това Народно заседание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР