снимка Булфото“Нека е честит първият учебен ден на учениците, учителите

...
снимка Булфото“Нека е честит първият учебен ден на учениците, учителите
Коментари Харесай

Нинова с поздрави за първия учебен ден, но изрази и тревога

снимка Булфото

“Нека е цветущ първият образователен ден на учениците, учителите и родителите ", написа във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи.

" Мили възпитаници, поисквам ви да бъдете здрави, да научите доста нови неща и да намерите положителни другарства. Уважаеми родители, бъдете част от процеса на обучение и образование на вашите прелестни деца. Скъпи учители-просветители, вашият труд е стойностен и важен освен в сегашното. Вие градите бъдещето на България ", написа Нинова.

" Поздравления за търпението, напъните и любовта към знанието и децата ни. Само образована нация може да подсигурява разцвет. Тревожни са данните за нивото на неначетеност и необхванатите в учебно заведение деца.

Време е декларациите за приоритет на образованието да станат дейности. Това изисква общите ни старания като общество, с цел да имаме високо развита съвременна европейска страна ", се споделя още в нейния пост в обществената мрежа.

" В тези сложни времена на провокации дано бъдем мощни и виновни. Ще се оправим с тях с решителност и отговорност. На добър час възпитаници, учители и родители! ”, пожелава още Нинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР