Снимка: Булфото Националният стадион Васил Левски е сред вариантите за

...
Снимка: Булфото Националният стадион Васил Левски е сред вариантите за
Коментари Харесай

Кобрата може да се бие за световната титла на Васил Левски

Снимка: Булфото
Националният стадион " Васил Левски " е измежду разновидностите за хазаин на борбата на Кубрат Пулев за международната купа на IBF, разкрива мениджърът на топ боксьора ни Ивайло Гоцев пред " Тема спорт ".

Кобрата се завърна от Съединени американски щати, откакто реализира 28-ата си победа (14 с нокаут) в 29-ия си мач на професионалния кръг. Той надигра по точки в 10 рунда Райдел Букър и по този начин отбрани званието за формален кандидат на интернационалната федерация.

Българинът ще пътува за Саудитска Арабия при започване на декември, с цел да гледа онлайн багра на настоящия първенец Анди Руис с Антъни Джошуа. Кубрат би трябвало да се изправи против спечелилия от мача, а в случай че той откаже, ще се организира среща за вакантната купа сред Кобрата и идващия в ранглистата (Агит Кабайел или Адам Ковнацки).

Според мениджъра на Пулев - Ивайло Гоцев, разновидностите за образуване на срещата са няколко. Една от вариантите е " Васил Левски ", а други такива са Съединени американски щати, Англия и Саудитска Арабия. Всичко това зависи от противника, с който ще боксира Кобрата. Ако мачът е за вакантна купа, възможностите България да е хазаин на събитието ще набъбнат доста.

Мениджърът добави, че идната седмица ще бъде доказан и противникът на Тервел Пулев на галавечерта в Пловдив на 14 декември. Той би трябвало да боксира за вакантната Интерконтинентална купа на WBA. " Всичко е ясно и всичко е доста добре подредено. Противник има и ще го обявим публично в идващите няколко дни. В Пловдив ще съобщим името и детайлите към срещата ", сподели още Гоцев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР