Снимка: БулфотоНа системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, но другите

...
Снимка: БулфотоНа системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, но другите
Коментари Харесай

Нинова: На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, но другите симптоми ги имам

Снимка: Булфото

" На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам ". Това разкри в изявление за организация " Фокус " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Нека хората не губят наличие на духа, минали сме през доста тествания и това ще преодолеем. Много ми се желае скоро да ме изпишат, само че лекарите преценят. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам. В петък бях призната в болница след позитивен тест за COVID-19. За хоспитализирането си обясних: В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен и лекарите решиха, че при тези признаци би трябвало да ме хоспитализират.

Благодаря на целия медицински личен състав. Въпреки забележимата отмалялост, са доста всеотдайни към пациентите ", съобщи тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР