Снимка: Булфото“Ми да го глобят. Той и без друго сега

...
Снимка: Булфото“Ми да го глобят. Той и без друго сега
Коментари Харесай

Премиерът за Каракачанов, който бе хванат да се припича на слънце на пейка: Да го глобят

Снимка: Булфото

“Ми да го глобят. Той и без друго в този момент не получава заплата. ” Това отговори Бойко Борисов на днешния брифинг в Министерски съвет, в отговор на въпрос от кореспондент на една от огромните малките екрани.

Вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов беше “изловен ” да се припича на слънце на скамейка в парка. Снимката незабавно обиколи обществените мрежи и провокира голям брой гневни мнения, написа bnews.bg. 

“За естествените хора в парка не може, а за ръководещите може ”, “Властта не съблюдава законите, които измисля ” са единствено част от гневните мнения.

“Не съм разговарял с Каракачанов по въпроса. Най-вероятно изобщо не е съобразил и е поседнал за минута в парка след изявлението за вашата телевизия ”, сподели още министър председателят.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР