Снимка: Булфото/Мариус ДонкинСърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени

...
Снимка: Булфото/Мариус ДонкинСърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени
Коментари Харесай

Мариус Донкин разказа за последните часове на Ламбо: Хванах ръката му

Снимка: Булфото/Мариус Донкин

„ Сърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени за всички “, описа в утринния блок на bTV българският артист Мариус Донкин. Той прикани всеки, който желае да се сбогува с Данаилов да го направи, само че да не вкарва политика в дейностите си. „ Между нас имаше една почтеност, отдаденост. Приятелство ли се назовава това? Пожелавам на всички да се случи това “, сподели той и си напомни по какъв начин двамата са станали хаджии с една пиеса, в която са играли дружно.

„ Изказите, които той прави са неговата същина “, съобщи Донкин за Стефан Данаилов. Той дефинира Ламбо като човек с идея, със същина. „ Данаилов постоянно се е чувствал свободен. Свободата е мощ на духа, на позиции “, сподели Донкин за приятеля си. „ Ръкопляскаха му даже тези, които го гледаха съмнително. Не знам обаче той на какво съумя да научи всеки един, само че се надявам да са научили по какъв начин да живеят дружно “, съобщи Донкин. Той си напомни и последния диалог с Данаилов. През сълзи описа по какъв начин го е видял в болничното заведение, хванал му е ръката, помилвал го е, а Данаилов му е стиснал ръката. „ Вероятно ми сподели по този начин хвани се, обичам те, с теб съм “, добави Мариус Донкин.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР