Снимка: БулфотоМачът с Литва може да ни отвори вратата за

...
Снимка: БулфотоМачът с Литва може да ни отвори вратата за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Мачът с Литва може да ни отвори вратата за световното първенство

Снимка: Булфото

" Мачът с Литва може да ни отвори вратата за международното състезание ". Това разгласи селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров.

" Не желая да слагаме каруцата пред коня. Имаме късмет, не мога да кажа, че нямаме късмет. Първо, най-важният мач е идващият, и той е мачът с Литва. Евентуално този мач може да ни отвори врата, би трябвало да го вземем. Затова сме съсредоточени да отидем в Литва и да дадем най-хубавото от себе си.  Те ще са оптимално мобилизирани, тъй като записаха тежка загуба от Италия, ще играем на неестествен терен. Това ще е нещо радикално друго за нас, само че все пак нашето предпочитание е да отидем и да победим. Дали имам комфорт от страна на БФС? Изключителен. Договорът ми е за 1+1 година, това е решение на футболния съюз. До този миг имам безспорен комфорт, нямам проблем с никой ", съобщи Петров пред БТВ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР