Снимка: БулфотоИскам да осиновя дете, да имам наследник. Не усетих

...
Снимка: БулфотоИскам да осиновя дете, да имам наследник. Не усетих
Коментари Харесай

България днес: Васил Найденов иска да осинови дете

Снимка: Булфото

„ Искам да осиновя дете, да имам правоприемник. Не усетих по кое време остарях, тъй като и през днешния ден да мине и на следващия ден да мине, това моето е една специалност, която ни среща с доста хора, но тя не може да размени това детенце ”, споделя Васил Найденов.

``
реклама

Най-успелият български поп реализатор признава, че си мечтае да има правоприемник и към този момент съществено се замисля по въпроса, написа „ България през днешния ден ”.

„ Разбира се, в някакъв миг въпреки всичко ще спра с пътуванията, ще се установя на едно място ”, споделя още Найденов, който по Коледа и Нова година е покрит с задължения. Музикантът обаче няма да изневери на традицията и на 31 декември с Богдана Карадочева ще извият глас на площада с песента си „ Нова година ”.

Певецът споделя, че ще запомни 2018 с хубави неща. Тъжното за него е малко, случва се едвам когато се сети за татко си. Няма спомен за него, защото е едвам на годинка, когато той напуща фамилията.

„ Видях го към този момент, като станах артист. Дойде при мен и ми сподели „ Аз съм татко ти! ”, Гледах го като непознат, стана ми неудобно.

Мен ме бяха отгледали други хора. Не е значимо кой те е основал, а какво правиш по-късно с детето ”, безапелационен е изпълнителят.
Заради това, че рано остава сирак, за него се грижат лели, баби, дядовци, които много му угаждат.

Найденов не знае на кого е кръстен, нито за какво майка му Маргарита му дава името Васил. Но знае, че поради нея е в музиката. Тя го записва на уроци по пиано още във втори клас. На хлапето му харесва да свири, не го приема като наказване.

Гласят го за музикална гимназия, а той приключва в строителния колеж „ Христо Ботев ”. За страдание майка му не съумява да го види съумял като артист. Той е още в казармата, когато тя умира на 41 години.

Същата есен Васил е признат в консерваторията. Приемат го пиано, а втората му компетентност е пеене.

Учи дружно с Андрей Дреников, брат на Иван Дреников, само че бързо осъзнава, че нито ще стане виртуоз на пианото, нито ще свири на електроника като Румен Бояджиев от ФСБ.
Затова се насочва към втория си избор – пеенето. Заради песента си „ Синева ” първо го назовават Васко Синевата, а след това идва и останалия и до през днешния ден прякор – Васко Кеца.

Причината е,че по време на концерт обува гуменки за улеснение и даже танцува с тях. Това става негова запазена марка.

Към днешна дата артистът, който е прочут с огнения си характер, споделя, че е много по-улегнал. „ Премълчавам някои неща или ги одухотворявам по друг метод. Най-добре е когато привикнеш да пестиш част от силата ”, споделя научените уроци той.

Колкото до най-атрактивните дарове, изпълнителят на „ Тишина „ си спомня, че измежду тях е саксия от порцелан във формата на кец. Освен това му подаряват много гуменки, а също по този начин и дънки.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР