Снимка: БулфотоИма вероятност партията на Слави Трифонов да спечели едни

...
Снимка: БулфотоИма вероятност партията на Слави Трифонов да спечели едни
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Има вероятност партията на Слави Трифонов да спечели едни евентуални нови избори

Снимка: Булфото

" Има възможност партията на Слави Трифонов да завоюва едни идни нови избори ". Това счита Първан Симеонов от " Галъп ", който приказва пред " Нова телевизия ".

" Гласовете за смяна натежаха. Ситуацията е патова. Най-легитимният избор би бил партиите на митинга да се съберат и с поддръжката на Българска социалистическа партия да създадат кабинет. Ще бъде доста мъчно ГЕРБ да сформира кабинет. Има възможност партията на Слави Трифонов да завоюва едни идни нови избори ", добави той.

" Тогава в страната ще има една напълно нова обстановката. Хората на Трифонов споделиха, че са съгласни с концепцията за провеждането на нов избор ”, добави Симеонов.

Димитър Ганев от " Тренд ”обясни, че има вид за експертен кабинет на ГЕРБ и ИТН. Другият вид е коалиция към протестните партии с поддръжката на Българска социалистическа партия. Новите избори също били на масата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР