Снимка БулфотоИ нека да приключим темата. Радвам се на Гришо,

...
Снимка БулфотоИ нека да приключим темата. Радвам се на Гришо,
Коментари Харесай

Калин Терзийски избухна отново в мрежата: Не завиждам на Гришо! Радвам му се! Но с какво писателят заслужава да е просяк?!

Снимка Булфото

" И дано да приключим тематиката. Радвам се на Гришо, веселя му се! На такива години съм, че той може да ми е дете. Радвам се, че той се радва откровено. Някои питат: Е с какво е отговорен Григор Димитров? Аз споделям - Григор Димитров не е отговорен с безусловно нищо! За нищо! ", написа писателят Калин Терзийски преди броени минути на страницата във фейсбук.

Ето и целият му пост:

" Виновни са тия, които са създали по този начин, че хората на изкуството да се усещат като просяци. И да им се споделя, че това са заслужили! Защо е това съпоставяне? - питат. Ами целият живот е съпоставяне. Ако някой каже, че не се съпоставя с другите - очевидно просто няма никаква самокритичност. А сравнението в дребния ми пост е трагично - просто се споделя за двама индивида - публицист и тенисист - и двамата вложили всичките си сили в това, което вършат. Но резултатът - оценката изразена в пари - е трагично друг! Трагична равносметка! Повтарям - и двамата дали живота си и гения си за това, което вършат - само че единия за 2.5 милиона, другият - за 25 паунда. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР