Снимка БулфотоДве от групите на Обединени патриоти гласуваха в колаборация

...
Снимка БулфотоДве от групите на Обединени патриоти гласуваха в колаборация
Коментари Харесай

Депутат от БСП към Обединени патриоти: Гласувате в колаборация с ДПС, патриоти ли сте или предатели?

Снимка Булфото

" Две от групите на " Обединени патриоти " гласоподаваха в колаборация с Движение за права и свободи и това не може да остане постоянно прикрито за вашите гласоподаватели ", обърна се депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков към обединението " Обединени патриоти " по време на дебатите за Изборния кодекс в Народното събрание, заяви actualno.com.

" Колеги, вие се казвате „ Обединени патриоти “, а не „ Разединени патриоти “. Снощи ритуалното заколване на преференциалния избор мина с гласовете на „ Обединени патриоти “.

Там няма значение кой кой е. Две от трите партии във вашето обединяване гласоподаваха по този начин - поддържаха Движение за права и свободи и това не може да остане постоянно прикрито за вашите гласоподаватели.

Те ще схванат в каква колаборация сте с Движение за права и свободи и с чии гласове мина това гласоподаване “, добави Божанков.

" След вчерашния ден Патриотите нямат право да носят това име, тъй като или си родолюбец или си с българския народ или си предател и си срещу него. Средно състояние няма – или сте във властта или сте отвън нея “, сподели Божанков.

„ Това, което се случи нощес в Правна комисия, беше шамар в лицето на българския народ и тежък удар по демократичния развой. Нищо по-малко, колкото и да твърдите противоположното. Вие поставихте на тест българското общество и го предизвикахте и да покаже има ли то съпротивителни сили да се надигне против тиранията или е сложено тотално на колене.

В 00.00 ч. през нощта ръководителят на Правна комисия на коляно преценя кои актове в изборния развой българските жители ще могат да апелират и кои - няма.

От 48 акта, останаха 11. Тогава господин Кирилов полузаспал стартира да преценя кои са значими и кои не са “, сподели още Божанков.

" Ритуално господин Кирилов заклахте преференциалния вот по предлагането на Движение за права и свободи. С вашите гласове и богатствата поддръжка на патриотите ", добави още той.

" Явор Божанков ли ще приказва за морал - преди две години бе представян от Радан Кънев като новия десен водач, а през днешния ден е народен представител от Българска социалистическа партия ", отвърна му националният представител от ПГ на „ Обединени патриоти “ Юлиан Ангелов.

Г-жо ръководител, господин Божанков, това патетично слово, което държахте, е малко необичайно. В „ Обединени патриоти “ трите партии имаме разнообразни позиции.

Когато някой човек желае да излезе умело да се изкаже, би трябвало да ги каже тези неща, не да обобщава. Това е все едно да кажа, че вие не сте социалисти, а сте капиталисти ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР