Снимка БулфотоДнес във всеки един град има по един суджук,

...
Снимка БулфотоДнес във всеки един град има по един суджук,
Коментари Харесай

Делян Добрев и Елена Йончева се хванаха за гушите! Герберът я затапи: И президентът ми е съученик

Снимка Булфото

" Днес във всеки един град има по един суджук, по един феодал, който раздава публични поръчки на свои хора. България се трансформира във феодално имение, бизнес за семейството ", съобщи в декларация от името на Българска социалистическа партия Елена Йончева.

Тя добави, че народен представител от ГЕРБ изнудва предприемач в Добрич, общински съвет стреля, в община Хасково по искане на регионалния координатор са назначени кумове съученици на Добрев, първа братовчедка, шурей, съпрузи, акционер в над 40 компании, които печелят публични поръчки, едната е в топ 3. По думите на Йончева две години този другарски кръг ръководи общината без състезания, а моделът на ГЕРБ бил модел на калинките.

Добрев също не остана задължен на алената депутатка. „ Ставате за смях, в тази ваша диаграма сте изпуснали доста значим човек - Румен Радев. Аз и с президента съм учил в едно и също учебно заведение, а с Милена Трендафилова в никакъв случай. Аз съм повече съучастник с президента в сравнение с с Милена Трендафилова, колкото с Евгени Косов и всички други на тази ваша диаграма, аз съм съученик и с основния секретар на президента ", сподели той, представен от Пик.

Добрев съобщи, че има съученици във всяко едно министерство и организация в София и във всяка държавна конструкция, тъй като е учил в математическата и езиковата гимназия

„ Дайте да вземем да извадим всички компании, които са санирали, всички са червени Величко Минов, аления полковник, ще извадим всичките компании са с червен произход. Вашия депутат втория в листата Динков не отхвърля да е санирал нали ”, попита Добрев.

„ Ставате смешна, г-жо Йончева, допишете тук президента, Дани Кирилов, основния секретар на президента, не може да ме свързвате единствено 10 души, евентуално аз съм повода Румен Радев да стане президент. Процедурите в Хасково са най-ниска цена, това значи, че са почтени, за 11 блока има 120 компании, които са кандидатствали ”, приключи още депутатът от ГЕРБ. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР