Снимка: БулфотоЧакам 15 години за споразумението за минимална работна заплата,

...
Снимка: БулфотоЧакам 15 години за споразумението за минимална работна заплата,
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Минималната работна заплата от 2021 г. ще бъде 650 лв.

Снимка: Булфото

" Чакам 15 години за съглашението за минимална работна заплата, желае ми се да стане тази година, само че не съм оптимист. Преговорите могат да почнат когато стане известно равнището на универсалната минимална заплата. Само в случай че страната дефинира по-ниска минимална заплата може да се случи, само че не ми се има вяра да стане ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването  " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал3 президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" 650 лева ще бъде по моя прогноза за следващата година, от там нататък ще договаряме за обособените стопански действия. В металургията да вземем за пример заслужават по-висока минимална работна заплата, написа Novini.bg.

Някои региони желаят да се договарят заплатите, само че е безумно, това ще ги обрече. Важно е не къде произвеждаш, а какъв брой. Ако в Търговище се договаряше минимална работна заплата, там щях да получават минималната допустима ", изясни водачът на синдиката. 

" В машиностроителния бранш са се разбрали към този момент за равнище на минималната работна заплата.  Тя ще бъде над 650 лева

Първата стъпка в университетското обучение е в приема по държавна поръчка – повече инженерлък и информатика, по-малко европеистика и държавна администрация, приемите държавна поръчка да се концентрират в техническите и приложните специалности.  Всички българи им плащаме образованието, само че те след това ползват знанията си в чужбина ", разяснява синдикалистът. 

" Договарянето на минимални работни заплати автоматизирано би трябвало да размени минималните осигурителни приходи. Те се доближават прекалено много до минималните заплати, само че да се надяваме, че скоро това ще се промени. В системата за обществено подкрепяне има доста недоволни. Става дума за това да няма постоянно подпомагани хора. Трябва да се усили публичното отношение към справедливостта ", показа Манолов.

" На самоосигуряващите се лица, земеделските стопани и тютюнопроизводителите им се разрешено на приходи, по-ниски от минималната работна заплата, само че след това не могат да получават по-малко от минималната пенсия ", добави той.

" По-зелено от нуклеарната енергетика няма, природен газ може да се добива и от въглищата. Трябва да се знае дали ще си върне парите за интервала, в който ще бъде експлоатирана ", приключи Димитър Манолов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР