снимка БулфотоБутафорен е ходът на ГЕРБ с Великото народно събрание,

...
снимка БулфотоБутафорен е ходът на ГЕРБ с Великото народно събрание,
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Ходът на ГЕРБ с Велико народно събрание е бутафорен

снимка Булфото

" Бутафорен е ходът на ГЕРБ с Великото национално заседание ", каза пред БНР Ренета Инджова, длъжностен министър председател на България в интервала от октомври 1994 до януари 1995 година, по отношение на предлагането на ръководещите за нова Конституция и привикване на Велико народно събрание, съобщи.

По думите ѝ българският народ към този момент няма да търпи, под претекст, че няма опция, тъй като алтернативата ще е честото сменяне, до момента в който се откри кой:

" Никой в бъдеще няма да бъде оставян да ръководи толкоз дълго, още на третия ден ще бъдат сваляни властниците ", съобщи тя.

Според нея идващото държавно управление няма по какъв начин да е по-лошо от настоящето. Тя дефинира кабинетът " Борисов 3 " за безусловно дискредитирано и пред България, и пред света. Инджова прикани за велико национално въстание на 2-ри септември, когато е първият работен ден на Народното събрание.

" Не сме изработили политически модел, в който различно да се сменят ръководещи и съпротива, в противен случай - те са си като братя близнаци. Смяната сред тях обаче е безусловно наложителна и колкото е по-честа, колкото и да коства това на обществото, това е единственият метод да се стигне до политическо умеене да се избира вярното ".

По думите на Инджова служебните държавни управления би трябвало " да разчистват терена ", когато постоянните държавни управления стигнат до провал:

" Когато една власт в погромите си и безчинствата си е стигнала до ситуацията, в което сме - стопанската система на страна е в режим на свободно рухване, какво да стане, да пристигна едно държавно управление, което да замаже нещата ли? ".

Тя изрече съмнение, че може и по тази причина да не се стига до промяна на държавното управление, тъй като се търси " един комфортен службаш, който да замете нещата ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР