Снимка: БулфотоБоли ме дясната гърда. Срокът на имплантите е изтекъл.

...
Снимка: БулфотоБоли ме дясната гърда. Срокът на имплантите е изтекъл.
Коментари Харесай

Анита Мейзер: Имплантите в гърдите ми са с изтекъл срок на годност - още преди 4 години!

Снимка: Булфото

„ Боли ме дясната гърда. Срокът на имплантите е изминал. Преди 4 години. “

Това съобщи в правосъдна зала подсъдимата за убийството на Николай Димов и за предложение на рушвет на служител на реда – скандална миска Анита Мейзер, в опит да потвърди, че здравословното й положение не разрешава да остане в пандиза, написа rns.bg.

Днес състав на Варненски апелативен съд заседава по проблема.

Процесуалните представители на майката на Димов, която е конституирана като цивилен обвинител, оспориха резултатите от четворната екпертиза. Тримата юристи бяха единомислещи, че към момента не е обяснен методът на настъпване на гибелта на културиста. Те желаеха нова експертиза за това. След малко заседание правосъдният състав отхвърли настояването им.

След тях съдебен доктор се произнесе по здравословното положението на Анита.

Стана ясно, че овдовялата за повторно българка с двойно поданство, се оплаква от бактериална зараза и от силиконите си. Докторът се произнесе, че проучванията демонстрират инфекциозен развой, само че предложи проучванията, слагането на диагноза и лекуването да се правят в ареста.

Изслушват се сега пледоариите на страните и държавното обвиняване.

В 30-дневния законово открит период втората инстанция ще се произнеса.

Припомняме, че при второто гледане на делото на първа инстанция Анита Желева получи присъда от 4,3 година отнемане от независимост за ликвидиране по несъобразителност и за предоставяне на рушвет на служител на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР