снимка: Булфото, авхиввидео: БТВBulgarian Air Charter е чартърна авиокомпания със

...
снимка: Булфото, авхиввидео: БТВBulgarian Air Charter е чартърна авиокомпания със
Коментари Харесай

В българския самолет, който претърпя инцидент над Италия, се чул бумтеж

снимка: Булфото, авхив

видео: БТВ

Bulgarian Air Charter е чартърна самолетна компания със седалище в София и е учредена през 2000 година

Около пет минути след излитането в самолета се е чува нещо като “бум ”. В кабината стартира да мирише на дим. След кацането стюардесите са говорили с моите сътрудници и са им споделили за казуса с мотора. Успокоявали са ги. Това описа представителят на полицейския синдикат „ Италия Челере ” Aндрea Чeкини пред bTV за инцидента с български аероплан над Италия. 

Благодарение на своевременните дейности на българския екипаж не се е стигнало до съществени последици и всички са невредими. След установяването на повредата самолетът е бил партерен назад в Катания. На борда е имало 42 пасажери – 34 служители на реда, които са охранявали осем мигранти, транспортирани към Рим. 



„ Лично желая да благодаря на водача от името на цялата италианска полиция, тъй като избави живота на моите сътрудници. Благодаря от сърце “, сподели Aндрea Чeкини.

Авиокомпанията транспортира пасажери главно до над 17 града в Германия и още няколко в Европа, Азия, Африка и Близкия Изток.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР