Снимка Булфото, архивЗам.-председателят на партията Ирена Анастасова заяви пред радио

...
Снимка Булфото, архивЗам.-председателят на партията Ирена Анастасова заяви пред радио
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Искат оставката на Нинова тези, които работиха активно не само срещу нея, но и срещу интересите на партията

Снимка Булфото, списък

Зам.-председателят на партията Ирена Анастасова съобщи пред радио „ “: „ Българска социалистическа партия не подведе с нищо хората. В последните 4 години Българска социалистическа партия беше единствената действителна съпротива в Народното събрание. Но все пак българските жители не разграничиха Българска социалистическа партия от статуквото, а са я възприели като част от него “. Тя изясни, че изчистването на партията от задкулисието, от обвързаностите, което е било приоритет на Българска социалистическа партия в последните 4 години, не се е възприело вярно от хората и това също е оказало въздействие.

Анастасова уточни като една от аргументите за загубата на Българска социалистическа партия на изборите обстоятелството, че огромна част от по-възрастните хора не са излезли да гласоподават поради страха от корона рецесията, която е била ловко ръководена от политическа позиция.

Според Ирена Анастасова в актуалната обстановка оставка на Корнелия Нинова би било безконтролно държание.

„ Аз не считам, че ръководителят на партията в тази обстановка би трябвало да подава оставка, и ще ви кажа за какво. Личен проблем с оставката на госпожа Нинова, доколкото аз я познавам, не съществува. Тя е определена за ръководител на партията преди пет месеца с гласовете на към 80% от всички партийни членове, които споделиха, че тя би трябвало да е ръководител на партията ”, бе безапелационна зам.-председателката на Българска социалистическа партия.

Анастасова попита риторично кои хора в този момент желаят оставката на Нинова: „ Тези, които по време на цялата акция за директен избор на ръководител, работиха интензивно освен против нея, само че и против ползите на партията. ” Тя акцентира, че на този стадий, когато предстоят диалози сред политическите партии, които влязоха в това Народно заседание за бъдещето на страната, за това какво държавно управление ще имаме, да се обезглави партията е извънредно безконтролно. Анастасова добави, че в тази обстановка ползите на страната са надалеч по-напред от ползите на партиите. “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР