снимка: Булфото, архивЗа много сериозен инцидент информират от варненската полиция.

...
снимка: Булфото, архивЗа много сериозен инцидент информират от варненската полиция.
Коментари Харесай

Тежка катастрофа край Варна. Непълнолетно момче е загинало

снимка: Булфото, списък

За доста сериозен случай осведомят от варненската полиция. За страдание в злополуката има и починало момче. Ето детайлностите:

Вчера, към 17:00 часа, на пътя Варна - Добрич, е зародило ПТП. 24-годишният лидер на " Мерцедес " от с. Одърци, по време на придвижване, губи надзор над лекия автомобил, навлиза в насрещното и се блъска с " Рено ", който се движи там. 

Вследствие на конфликта в болнично заведение са отведени петима души. Непълнолетно момче от първият автомобил е умряло в болничното заведение. Жена на 84 години е настанена в Реанимация със съчетана контузия и заплаха за живота. За живота на останалите - лидерът на първия автомобил, лидера на втория автомобил (58 г.) и жена на 63 година също от втория автомобил няма заплаха. Всички са настанени за лекуване с разнообразни фрактури и контузии, осведомят от Министерство на вътрешните работи. 

Изясняват се аргументите и събитията към случая. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР