Снимка Булфото, архивВолен Сидеров е поредният погнат от прокуратурата в

...
Снимка Булфото, архивВолен Сидеров е поредният погнат от прокуратурата в
Коментари Харесай

Пик: Прокуратурата погна Волен Сидеров за думите му: Излезте масово на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски!

Снимка Булфото, списък

Волен Сидеров е следващият погнат от прокуратурата в изключителното състояние. Причината е, че в предаване е призовал хората да не съблюдават ограниченията, а да отидат на черква. Срещу него е почнало досъдебно произвеждане за подбудителство на нарушение на противоепидемичните ограничения, излиза наяве от известие на Софийска районна прокуратура, написа Пик. 

" Софийска районна прокуратура се самосезира във връзка изказвания на В. С., общински консултант, водач на политическа партия, посредством средствата за всеобщо осведомление, за подбудителство на обществото към нарушение на откритите в страната противоепидемиологични ограничения, макар оповестеното с решение на Народното събрание изключително състояние.

В телевизионно предаване, излъчено на 12.04.2020 година, С. неведнъж приканва за нарушение на заповед на министъра на опазването на здравето по отношение на пандемията от новия ковид. Същите апели са изпратени  на средствата за всеобщо осведомление и под формата на прессъобщение със заглавие: „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски! “.

Разследването е предоставено на проверяващ служител на реда при СДВР-МВР, споделят още от прокуратурата. 

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР