Снимка: Булфото, архивВицепремиерът Валери Симеонов обяви, че няма да се

...
Снимка: Булфото, архивВицепремиерът Валери Симеонов обяви, че няма да се
Коментари Харесай

Извънредно: Сидеров, Каракачанов и Симеонов с изявления за скандала с руския патриарх

Снимка: Булфото, списък

Вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че няма да се извини за думите си по адрес на съветския патриарх Кирил, оповестява Блиц.

Симеонов посочи, че в ръководещата коалиция има разлики, само че депутатите ѝ са задоволителни за поддръжка на кабинета.

Преди два дни пред Българска национална телевизия Симеонов назова съветския патриарх „ цигарен патриарх “, „ второразрядно ченге “ и прочие Думите му провокираха скандал в редиците на Обединените патриоти и „ Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация се разграничиха от тях и желаеха вицепремиерът да се извини, а Волен Сидеров даже съобщи, че управлението може и без Симеонов.

" Става дума за правила, никой не е женен за тая коалиция. Можем и без Симеонов и без Каракачанов ", пък разяснява тематиката водачът на Атака Волен Сидеров.
" Смятам, че можем да проведем естествен човешки разговор. По-добре да си човек с страсти, в сравнение с без. Изказването на Симеонов не беше в съгласие с нас. Господин Сидеров предизвести, че ще изиска мнение ", съобщи на собствен ред водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

„ Не одобрявам никой да квалифицира и подлага на критика българските институции. Аз съм писал заявления за разграничение, не се приказват не задоволително премерени неща. Един министър и народен представител би трябвало да си дава сметка по какъв начин ще се одобри едно изявление. Говорил съм с сътрудниците постепенно и умерено. Всичко се лекува с времето “, счита още Каракачанов.

„ Когато излизаш с крайни изявления би трябвало да ги съгласуваш с някого “, добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР