Снимка: Булфото, архивВчера Цветана Пиронкова постигна вдъхновяваща победа и продължи

...
Снимка: Булфото, архивВчера Цветана Пиронкова постигна вдъхновяваща победа и продължи
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова за предстоящия двубой със Серина: Определено се вълнувам, очаквам с нетърпение

Снимка: Булфото, списък

Вчера Цветана Пиронкова реализира вдъхновяваща победа и продължи положителното си завръщане на корта след тригодишната пауза. Пета победа за сезона след четирите на US Open. С два на нула сета за час и 13 минути игра Пиронкова победи Андреа Петкович, оповестява Българска национална телевизия.

Всички чакат с огромен интерес представянето на Цвети, която в идващия кръг ще има добре позната съперничка, 23-кратната шампионка в шампионатите от " Големия шлем " - Серина Уилямс, която реализира победа над сънародничката си Кристи Ан.

Най-вероятно този дуел ще бъде в четвъртък.

" Условията са разнообразни, шампионатът е друг, тъй че всеки мач е нов и това е моят метод. Определено се вълнувам да излезна против Серина, чакам с неспокойствие ", показа тенисистката пред специфичния делегат на Българска национална телевизия Калин Гугов.

За нея е предизвикателство да играе през октомври на " Ролан Гарос ", само че счита, че студеното и влажно време не трябва да стопира експертите.

Българското присъединяване на " Ролан Гарос " продължава и през днешния ден. В 18:00ч. българско време Григор Димитров би трябвало да изиграе първия си дуел против Грегоар Барер. Мач №4 на корт №14.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР