Снимка Булфото, архивВъв всеки областен град у нас ще бъде

...
Снимка Булфото, архивВъв всеки областен град у нас ще бъде
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Във всеки областен град да се обособи COVID болница

Снимка Булфото, списък

Във всеки регионален град у нас ще бъде обособена най-малко една болница напълно за пациенти с Коронавирус и най-малко една за пациенти без Коронавирус. Това е наредил здравният министър Костадин Ангелов на регионалните шефове, които до края на седмицата би трябвало да дадат отговор кои са определените лечебни заведения, съобщи

Стъпката се постанова, защото преминахме границата от 600 инфектирани на 100 хиляди души. " Изпратено е писмо на регионалните щабове, които да проведат съвещание на регионалните си щабове и да дадат отговор коя болница на територията на тяхната област да стана пациенти с COVID-19 и тя да обезпечава задоволителен брой профили, тъй че да се подсигурява налично, дейно лекуване на пациенти с Коронавирус и коя да е чиста, която също да обезпечи задоволителен брой профили в региона, с цел да подсигурява налично качествено и дейно опазване на здравето ", уточни Ангелов.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР