снимка Булфото, архивУтре в 9,30 часа сутринта БСП ще получи

...
снимка Булфото, архивУтре в 9,30 часа сутринта БСП ще получи
Коментари Харесай

Румен Радев връчва утре сутрин третия мандат за съставяне на правителство на БСП

снимка Булфото, списък

Утре в 9,30 часа сутринта Българска социалистическа партия ще получи третия мандат за сформиране на кабинет в президентството от Румен Радев. Това ще е третия и последен опит за сформиране на държавно управление в границите на този парламент. 

„ Напълно разбираме отговорността, която в този момент поемаме. Огромна и тежка на третия мандат като последна опция. Изправени сме пред съществени тествания като страна и народ -COVID рецесия, голям растеж на цени, ниски приходи, мигрантска вълна, стопански проблеми ”, разяснява Корнелия Нинова, представена от Нова тв.

Лидерът на Българска социалистическа партия разясни, че схващат, че би трябвало да дадат съответен отговор на тестванията, да проявят разсъдък, мъдрост, диалогичност, държавническо отношение по въпроса. „ Знаем тежестта си като парламентарна група - трета мощ, с 36 депутати. Така ни подреди народът, че никой да не може самичък да сформира кабинет ”, сподели още тя.  

Няма да съм аз претендентът за министър председател, уточни Нинова.

Трябва да изберем надпартийна фигура, уважавана.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР