Снимка Булфото, архивУжасяващ инцидент разтърси Враца. Автомобил, управляван от 24-годишен

...
Снимка Булфото, архивУжасяващ инцидент разтърси Враца. Автомобил, управляван от 24-годишен
Коментари Харесай

Автомобил помете две момичета на автобусна спирка

Снимка Булфото, списък

Ужасяващ случай раздруса Враца. Автомобил, ръководен от 24-годишен врачанин, е излязъл от пътя и се врязъл в автобусна спирка в квартал " Дъбника " като при злополуката са потърпевши две девойки, които са били на спирката, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца, представена от.

Инцидентът е станал нощес към 21.00 часа. Двете тежко потърпевши девойки - на 21 и 17 години, са със счупени крака и други контузии от удара, само че няма заплаха за живота им. Те са превозени за лекуване в столични лечебни заведения.

В автомобила, провокирал злополуката, е пътувал още един юноша. Двамата с водача са пробвани с дрегер за приложимост на алкохол, изработен е тест за съществуване на опиати, само че резултатите са открицателни, допълват от полицията. На 24-годишния притежател на автомобила, за който се счита и че е го управлявал, са назначени лабораторни проучвания.

По предварителни данни катастрафота е станала поради несъобразената висока скорост на автомобила. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР