Снимка Булфото, архивТворци с принос към културата в страната ни

...
Снимка Булфото, архивТворци с принос към културата в страната ни
Коментари Харесай

Парламентът отложи гласуването за творчески пенсии на над 90 артисти в България

Снимка Булфото, списък

Творци с принос към културата в страната ни останаха без награди. 

Парламентът отсрочи гласуването за разпределяне креативен пенсии на над 90 артисти, музиканти и актьори, измежду които са имената на Силвия Кацарова, Георги Христов, братя Аргирови, Христо Кидиков и други, съобщи

Причината точката да отпадне от дневния ред на депутатите в на практика последния им работен ден е, че липсва постъпил докалд в деловодството на Народно събрание, изясни при започване на съвещанието председателката на Народното събрание Цвета Караянчева. В понеделник 44-ото Народно събрание ще бъде необуздано публично, с цел да се отдадат депутатите на предизборната си акция.

350 и 500 лева в границите на 3 години би отпуснала страната на артистите в границите на 3 година, за няколко имана сумата пък ще е 700 лева Темата за пожизнените пенсии развълнува обществото при започване на септември, когато бе показан лист с 65 актьори. В следствие и други се оповестиха за това, че имат заслуги в културата, а описът набъбна.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР