Снимка: Булфото, архивТежък инцидент със загинал стана в рамките на

...
Снимка: Булфото, архивТежък инцидент със загинал стана в рамките на
Коментари Харесай

Фирмен бус помете служители на АПИ поставящи знаци, има загинал

Снимка: Булфото, списък

Тежък случай със умрял стана в границите на последния час край Враца. Служител на АПИ е умрял при жестока злополука, оповестява BulNews.

 

Инцидентът е станал при Железния мост, на влизане в града. Фирмен бус " Рено " със софийска регистрация е помел двама чиновници на АПИ, които са поставяли пътни знаци.

Ударът е бил толкоз мощен, че единият от служащите - към 60-годишен, е умрял на място. Другият потърпевш е с тежка черепно-мозъчна контузия и се борят за живота му във врачанската болница. 
На мястото има 3 екипа на полицията, като сега криминалисти от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи правят оглед. Водачът на буса е тестван за приложимост на алкохол, като тестът е негативна. 
Пътуващите да се движат с нараснало внимание, защото дясната лента в посока Враца е отцепена от Министерство на вътрешните работи, а в лявата придвижването се контролира от екип на Пътна полиция. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР