Снимка Булфото, архивТе не ме викат в парламента за плана

...
Снимка Булфото, архивТе не ме викат в парламента за плана
Коментари Харесай

Борисов: Искат да направят парламента Народен съд

Снимка Булфото, списък

Те не ме викат в Народното събрание за проекта за възобновяване, а тъй като желаят да създадат от Народното събрание Народен съд. Защо да се явя като са ми дали своят вот оставката? Това съобщи министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на въпрос дали ще се яви в Народното събрание, написа

" Събрали се остарялото Българска социалистическа партия против мен - Татяна Дончева, Мая Манолова и Корнелия Нинова с тези, които идваха и желаеха да работят за мен, когато бях претендент за кмет на София, защо съм им аз? Нали желаеха да ме махнат? Отказах се от Народното събрание, с цел да не нервирам. Да сядат и да работят. Имат ли гласове за държавно управление - имат, над 160 гласа. Управлявайте! Колегата Трифонов като му изтече карантината да ги събере и да предложат държавно управление ", сподели Борисов.

Той добави, че няма да бави мандата, откакто ГЕРБ го получи. 

" Моят боязън е, че те няма да създадат държавно управление. Трябва им длъжностен кабинет на Радев и месеци на репресии, единствено че ГЕРБ се окопити след опита за прелом ", добави Борисов.

За състава на нов кабинет, който ГЕРБ ще предложи, Борисов работил дружно с Даниел Митов. " Ще е добра сплав сред остарели министри и нови лица. Тези хора завоюваха против Слави Трифонов във Варна, по какъв начин да не ги предложа още веднъж за министри? А аз ги бих всичките и в София, и в Пловдив ", сподели Борисов.

" Време е да управлявате, ние към този момент не сме ви нужни ", съобщи Борисов, обръщайки се към новото болшинство в Народно събрание.

Извънредно: Борисов с предложение към новото болшинство

В началото на идната седмица фискалният запас на страната ще надвиши 8 милиарда лева и ще е два пъти по-голям от минимално изискуемия по закон, посочи финансовият министър в оставка Кирил Ананиев.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР