Снимка: Булфото, архивСлужебният премиер Стефан Янев не вижда как служебният

...
Снимка: Булфото, архивСлужебният премиер Стефан Янев не вижда как служебният
Коментари Харесай

Стефан Янев не вижда как служебният кабинет ще остане за постоянно

Снимка: Булфото, списък

Служебният министър председател Стефан Янев не вижда по какъв начин служебният кабинет ще остане за непрекъснато.

" Мисля, че би трябвало да бъдем търпеливи и спокойни и да оставим партиите да си свършат работата. В последна сметка тяхната отговорности и техният констуктивизъм ще проличат в идващите дни, тъй като новоизбраните партии в българския парламент, задоволително добре осъзнават своята отговорност към българските жители и мисля, че ще има градивен разговор. Нека ги оставим да работят ", заяви министър-председателят Стефан Янев на ексклузивен брифинг. 

" Тази концепция е екзотична, тъй като това би трябвало да мине през гласоподаване в Парламента. Преди това би трябвало да се мине през договаряния за коалиция, която да предложи нещо сходно. След това служебният кабинет е формиран от хора-експерти, експерти в своята област, които не са партийно свързани. Служебният кабинет е над партиен, на тези хора не може да им се каже под строй отидете и свършете нещо. Това е една далечна и съвсем невъзможна догадка, все още такова предложение няма ", съобщи министър председателят Стефан Янев за продължение живота на служебния кабинет като постоянен или да остане министър председател на вероятно второ служебно държавно управление. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР