Снимка: Булфото, архивШефът на Националната агенция по приходите Румен Спецов

...
Снимка: Булфото, архивШефът на Националната агенция по приходите Румен Спецов
Коментари Харесай

Шефът на НАП за задържания с подкуп данъчен: Това е тежък удар върху авторитета, който градим над 8000 души

Снимка: Булфото, списък

Шефът на Националната организация по приходите Румен Спецов разяснява случая със арестувания при взаимна интервенция на ГДБОП, Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите чиновник на „ Фискален надзор “ с рушвет от 600 лева " Това е тежък удар върху престижа на Национална агенция за приходите, който градим със взаимните старания на близо осем хиляди добросъвестни експерти ", сподели той.

" Ще окажем цялостно подпомагане на правоохранителните органи за изясняване на случая и заслужено наказване на отговорните ", увери той, представен от Нова телевизия.

" Категорично декларирам, че аз и управителният екип ще сме безкомпромисни по отношение на всеки случай на корупция и опит да се разрушава публичното доверие в Агенцията. Недопустимо е чиновници на Агенцията да петнят труда на всички нас, които всеки ден потвърждаваме лоялността и ангажираността си към организацията. Очаквам от всеки началник в организацията да провежда неотложно персонална среща с екипа си, на която да бъдат разисквани корупционните опасности и етичните стандарти, които чакам отсега нататък да се съблюдават безкомпромисно ", прибавя Спецов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР