Снимка Булфото, архивСъстав на Софийския градски съд остави в ареста

...
Снимка Булфото, архивСъстав на Софийския градски съд остави в ареста
Коментари Харесай

От последните минути: Оставиха в ареста сина на Гълъбин Боевски

Снимка Булфото, списък

Състав на Софийския градски съд остави в ареста Пол Боевски. Съдът прегледа мярката му за неотклонение и реши да остане " Задържане под стража ". Нито Боевски, нито юристът му разясниха решението след края на съвещанието, написа Пик.

``
реклама

26-годишният наследник на олимпийския първенец Гълъбин Боевски е обвиняем за владеене на 46,73 грама опиати (2,31 грама марихуана, 17,41 грама амфетамин и 27,01 грама кокаин) за разпространяване. В началото на април Софийската градска прокуратура го притегли като обвинен за държане и разпространяване на наркотични субстанции.

Законът планува наказване " Лишаване от независимост " от 2 до 8 години и санкция от 5000 лв. до 20 000 лв..Името на Пол нашумя преди 11 години, когато беше признат в болница, откакто се простреля в главата с импортиран в учебно заведение газов револвер. Баща му Гълъбин - тогава общински консултант от ГЕРБ, подаде оставка, а три години по-късно го заловиха на летището в Сао Пауло с 9 кг кокаин, до момента в който съпровожда щерка си Сара на участия в тенис шампионати. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР